Workshop hos Resultify

Vad får du för mätbart resultat av din marknadsföring?

WORKSHOP

Att mäta sina resultat är en av de viktigaste delarna för framgångsrik marknadsföring. Mätbara resultat ger effektiv marknadsföring. Så, hur analyserar ni era? Ni är välkomna hem till Resultifys kontor för att lära er vad ni ska tänka på gällande digital marknadsföring och få grunderna i resultatbaserad marknadsföring. När du lämnar vår workshop kommer ni att ha en fungerande tankemodell och kunskap om de verktyg som behövs för att mäta era resultat.

Workshopen kommer att hållas av Liselott Lading, VD på Resultify. Hon blev utnämnd till Skånes bästa chef 2014. Samma år vann Resultify Svenska designpriset och under 2015 kammade vi hem Googles Allstar Awards.

Så vad väntar ni på? Ta med er datorn och kom till oss för att lära er hur er organisation ska mäta resultaten från er marknadsföring. Ni kommer att få ta del av samma verktyg som vi på Resultify använder till våra kunder dagligen för att granska er marknadsföring.

Resultify

http://www.resultify.se

ALLMÄN INFO

Max antal personer: 20
Tid: 08:30-10:00 eller 13:00-14:30
Plats: Resultify, Regementsgatan 8, Malmö
Pris: GRATIS
BOKA NU

Eftersom vi vill träffa så många som möjligt av er kommer vi att ha samma workshop i två omgångar, en som börjar 08.30 och en som börjar 13.00. Workshopen varar i ungefär en och halv timme och vi bjuder på fika. Vi har endast 20 platser och först till kvarn gäller. Om ni vågar granska er egen digitala marknadsföring är det en workshop ni inte får missa.