Sören Meelby

Sören Meelby har i sina många roller effektiviserat digitala produkter och tjänster inom både B2C och B2C sedan 1998. I sin nuvarande position som Chief Sales and Marketing på Capio Go sätter han alltid patienten i centrum. Med grunden i Albert Einsteins citat “The world we have created is a product of our thinking – it cannot be changed without changing our thinking.” förespråkar Sören en radikal förändring kring hur sjukvårdsbolag tänker och agerar kring sina nuvarande digitala lösningar.

Capio GO är en del av Capio-koncernen, ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag. Capio har utvecklat den svenska vården sedan 1994 och driver idag bland annat närmare 90 vårdcentraler från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill erbjuda en ökad tillgänglighet och service för dig som är i behov av vård och kompletterar därför vår fysiska vård med vår digitala vårdmottagning. Digital vård när det är möjligt, fysisk när det behövs. För bästa möjliga livskvalitet..

14:00-14:40 Hållbar digitalisering, så förändras svensk sjukvård. Digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs.

Digitalisering förändrar branscher och sjukvården är inget undantag. Samtidigt finns en oro för onödigt vårdsökande och bristande patientsäkerhet. Towa och Sören delar med sig av insikter, lärdomar och erfarenheter om vad som krävs för en branschoberoende hållbar digitalisering, hur det blir en del av befintligt ekosystem och hur vi förändrar organisation och arbetssätt.