Sannah Westerlund Dotkeeper

Sannah Westerlund är en av grundarna till den växande domänbyrån Dotkeeper, del av AWA, som har sitt huvudkontor i Malmö, där hon även jobbar som marknadschef idag. 

Med en bakgrund som konsult inom digital marknadsföring är Sannah domänexperten som vet hur du ska skydda ditt domännamn på bästa sätt, samt komma med lösningar om hur just ditt företag kan växa och samtidigt känna sig trygga.

Föreläsning: Domännamn och varumärken- huvudrollerna för att ditt företag ska överleva den digitala framtiden

Den digitala världen skapar nya möjligheter för företag, men också risker. E-postbedrägerier, piratkopiering och domännamnsintrång är några av brotten som ökar i takt med att den digitala marknaden växer. Under 2018 fick polisen i Sverige i genomsnitt 12 000 bedrägerianmälningar i månaden, en ökning med cirka 40 procent mot föregående år.

För att skydda sig på ett kostnadseffektivt sätt mot digitala bedrägerier, är domäner och varumärken är viktiga spelpjäser. Men, som företag kan det vara lätt att hamna i gråzoner vad gäller strategi och hantering av sina immateriella tillgångar. 

Dotkeeper och AWA delar med sig av sina bästa tips på hur företag bör hantera sina varumärken och domännamn som verktyg för att nå sina mål på bästa sätt. Om ditt varumärke skyddas och tas om hand i ett större affärssammanhang kan detta öka ditt bolagsvärde.

Dessutom berättar de om vad som behövs vid expansion såsom lansering av nya produkter, tjänster och ingång till nya marknader.

Kom och lyssna på experterna AWA & Dotkeeper som är ledande aktörer inom immaterialrätt och digitala tillgångar. Med närvaro i Europa och Asien vet de exakt hur du kan ge ditt företag de bästa förutsättningarna att lyckas digitalt. 

Dotkeeper