Oliver Lopez har jobbat och föreläst om försäljning under hela sin karriär.
 
De senaste åren föreläser Oliver Lopez även om digital marknadsföring och leadsgenerering, då detta är direkt sammankopplat med försäljning. Att bara skapa leads som inte har någon förankring i försäljningsprocessen eller som inte kan kopplas till affären är att inte nå hela vägen fram.

Oliver har byggt upp en lång erfarenhet från transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare, hur företag bör agera i dagens digitala landskap och hur företag bör förbereda sig och planera för kommande trender inom försäljning och marknadsföring för att kunna fortsätta att skapa värde för kunderna i framtiden.

Framtidens säljare har en speciellt profil. De arbetar på ett nytt sätt, använder nya verktyg och jobbar med sina potentiella kunder genom att ge dessa den typ av information som är relevant för målgruppen i rätt skede. Nyckelord för moderna och framtidssäkrade säljare är att värdeskapande, utmanande, digitala och nyfikna.

Oliver Lopez tar med sina föreläsningar med dig på en resa kring hur insikter och värdeskapande lägger grunden för framgångsrik och hållbar försäljning – nu och i framtiden.