Liselott Lading, Management konsult

liselott lading 2021

Föreläsning: Framtidsspaningar

Hur ser framtidens teknik ut? Och hur ser framtidens samhälle ut där den kommer landa? Och hur påverkar det oss människor, som i stort sett aldrig ändrar oss? Får man gifta sig med sin android? Är det möjligt att bara skaffa sig EN högre utbildning när man ska leva i 120 år? Kan man ens välja EN livskamrat då, eller ska man ha olika för olika perioder i livet? Och hur blir vardagslivet med servicerobotar i klädaffären?

Det här är föreläsningen med höga perspektiv för dig som på ett klarsynt sätt vill förstå hur utveckling på olika områden kommer påverka oss. Vill du få koll på läget lite före alla andra, och se trender när de väl händer? Då vill du inte missa dagens inledande keynote.

Liselott är management konsult i gränslandet mellan affär och IT, d.v.s. digitalisering. En CxO när du behöver det. Hon hjälper företag att nå sina affärsmål och tillväxtmål med nya processer och datadrivna agendor. Det kan handla om strategier, förstudier, scenarioplaneringar eller bara ren vägledning inom data, digitalisering, AI m.m. Hon har varit medgrundare och VD för en digital marknadsföringsbyrå och de senaste fyra åren har hon varit på teknikbolaget Axis i Lund. I en roll där bl.a. workshopar om teknik och etik stått på agendan.