Hur påverkas Internet i fokus av Covid-19?

För att garantera allas hälsa och trygghet, har vi tagit ett beslut att inte genomföra konferensen med publik.

Vi följer noggrant rapporteringen från Folkhälsomyndigheten kring sammankomster, möten och annat med relevans till Internet i fokus. På grund av spridningen av sjukdomen Covid-19 och Folkhälsomyndighetens direktiv har vi nu valt att göra om IIF2020 till ett heldigitalt event. Beslutet är för att undvika folksamling och spridningsrisk av viruset. För allas hälsa och trygghet! 

Alla med biljetter till Internet i fokus kommer få – den 21 april – tillgång till livesändningen samt alla individuella inspelade föreläsningar och Keynotes. Dricka kaffe, skaka hand och kramas kan ni förhoppningsvis göra nästa gång! 😉

Du kan förvänta dig ytterligare ett e-postmeddelande under de kommande veckorna, med mer information kring vår digitala lösning och hur du får tillgång till evenemanget och materialet online! 

Obs! Våra avbokningsregler har inte förändrats, och det är inte möjligt att få köpta /bokade biljetter återbetalda. Din anmälan är fortfarande bindande, men vid förhinder kan du kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega eller vän. Vi kör på med exakt samma policy, riktlinjer och lösning som alla andra konferenser i Sverige och runt om i världen, som nu sitter i exakt samma situation. Vi hoppas på att ni respekterar detta. 

För dig som inte har hunnit köpa biljetter än… gör det nu! Nu när vi kör digitalt har vi plats för ännu fler! 🙂

Mvh / Team IIF2020