IIF2023
Digital Marketing Conference, Malmö

Den 20 november kommer vi återigen att samla branschledare för att dela med sig av det senaste sociala mediestrategier, SEO, digitala trender och affärsutveckling online.

Call for speakers!

Har du ett spännande kund-case att berätta om eller vill bara inspirera andra med din kunskap? Det finns ingen deadline för att lämna in ett förslag eftersom vi ständigt lägger till talare, men ju tidigare du lämnar in desto bättre. Du får gärna föreslå ett eller flera ämnen. Förslag välkomnas av marknadsförare från stora varumärken eller byråer som vill dela och utbyta erfarenheter om de senaste strategierna, metoderna och verktygen inom den digitala marknadsföringsbranschen.

Vi älskar föredrag som har en unik synvinkel och är hands on. Om du redan har hållit ditt föreslagna föredrag någon annanstans, uppskattar vi att du uppdaterar innehållet så att det passar vår publik.

Föredraget tar cirka 30 minuter, inklusive en kort Q&A. Du kan kontakta oss direkt via e-post ( info@internetifokus.se ) eller genom att fylla i formuläret nedan.

    Namn

    E-post

    Företag

    Meddelande