BREAKOUT-RUM
Detta händer hos 24HR

8:20 – 8:40 Frukostföreläsning: Hur du får en viral hit!

10:30 – 11:00 Testa hur det är att använda en AI som en helt integrerad del av ditt arbetsflöde i WordPress. Kom och se hur vi gjort AI till en fullt naturlig del av WordPress så att redaktörer kan stanna kvar i ett gränssnitt och få saker gjorda utan att copy/pasta saker mellan olika lösningar.

13:00 – 13:25 Breakout Session: AI + CMS = ❤️

14:30 – 15:00 Testa hur det är att använda en AI som en helt integrerad del av ditt arbetsflöde i WordPress. Kom och se hur vi gjort AI till en fullt naturlig del av WordPress så att redaktörer kan stanna kvar i ett gränssnitt och få saker gjorda utan att copy/pasta saker mellan olika lösningar.

Detta händer hos UGCButiken

Detta händer hos UGCButiken

UGCButiken välkomnar besökare till deras breakout room där de erbjuder ett fullspäckat schema med värdefulla seminarier.

Fokuset ligger på UGC, en trend som för närvarande dominerar marknadsföringsbranschen. Grundaren av UGCButiken, som även är en av Sveriges mest framträdande profiler på TikTok, kommer att dela med sig av sin expertis om UGC:s konvertering kraft. Tillsammans med 8 samarbetspartners anordnar UGCButiken tävlingar under dagen där besökarna kan vinna olika priser. 🎽🎡🃏

Vad är det de flesta vill göra men som kan upplevas som utmanande under event? Jo, nätverka! UGCButiken har gjort det enkelt för dig genom att arrangera en branschspecifik speed-dating. Passa på att nätverka – vem vet, kanske hittar du en nyckelpartner? 👩🏻👨🏻‍🦱👩🏻‍🦱👨🏾‍🦱👩🏼‍🦰

08.00-08.20 Frukostmingel
De hälsar er extra varmt välkomna. Hotellet erbjuder frukost, och UGCButiken bjuder på fylligt och smakrikt kaffe från Wayne’s. Värm upp hos dem och lyssna när de berättar om UGC-Butikens agenda för dagen.

08.20-08.40 Frukost seminare: Sanningen svider eller sanningen säljer?
Med Velma och Ebba.

08:40-09:00 Eftermingel
Här får besökarna stanna kvar för att nätverka och ställa frågor till UGCButiken

10.30-11.00 Konverteringsduellen: UGC Edition
Ta med ditt fika och tävla i konverteringsduellen. ☕️🤺 Du har i uppgift att välja ut den UGC video som du tror konverterar bäst. Vinn ett mäktigt pris!

12:50-13:20 Breakout Session: Framtiden är äkta – Den oredigerade sanningen om UGC #nofilter
I denna breakout room får vi möjligheten att lyssna på Matilda Allan, en av Sveriges mest framstående TikTok-kreatörer verifierad och över 200 000 följare.

Upptäck vad som gör att hennes videor regelbundet genererar hundratals visningar och varför UGC är det hetaste ämnet i branschen. Hon kommer att avslöja de största tabbarna och viktigaste lärdomarna från UGCButiken, samt dela nycklarna till effektivt användande av UGC. Varför pratas det så mycket om UGC och vad är den filterlösa sanningen bakom dess konverteringskraft? OCH WAYNES bjuder på fika! ☕️🍰

14:40-15:00 Branch Speeddating 🚀🚀
Ta med ditt fika och delta i vår speeddating. UGCButiken gör det enkelt för dig att nätverka! Dem bjuder in marknadsföringskonsulter, byråanställda och marknadschefer till en bransch-speeddejting. Ta chansen att snabbt och effektivt connecta och få möjligheten att knyta värdefulla kontakter.

Pågående hela dagen: Utmaningar och tävlingar erbjuds med chansen att vinna priser från våra samarbetspartners. Vinster delas ut på scenen vid eventets avslutning. 🏆

Stort tack till alla våra samarbetspartners: TÖRST. GO CIRCULÄR. LEWA. KENYA. PÄNDY. WAYNES. GOTLAND ORGINAL. STICKER APP.

Detta händer hos Byrågruppen
Häng med Byrågruppen i dagens härligaste breakout room!
Mellan intressanta föreläsningar på scen och givande samtal med andra besökare kan du behöva pusta ut och gnugga tankeknölarna med något annat. Varför inte då slå dig ner i något skönare, tävla i frågesport och spela sällskapsspel?

Mellan 8:00 och 16:00 står dörrarna till Byrågruppens breakout room öppna. Vi kickstartar dagen med ett frukostseminarium kl. 08:20 om hur du håller igång kreativiteten i en värld av AI, och sätter sedan upp olika aktiviteter du kan sysselsätta dig med under dagen. Vid 12:50 går Byrågruppens breakout session av stapeln där vi pratar copywriterns bästa tips när du ska skriva med AI.

I Byrågruppens rum kan du under hela dagen:
  • Delta i ett digitalt quiz och vinna ett riktigt härligt pris som annonseras på scen i slutet av dagen. Kika in i vårt rum för att se vad du kan vinna!
  • Pussla, pyssla och utmana en motståndare i bananagram, yatzy, fyra i rad eller jenga.
  • Boka upp dig på 15 min gratis rådgivning på plats för ditt företag när det gäller marknadsföring och kommunikation.
  • Snacka med oss om skrivande, filmproduktion, rekrytering, skrivcoachning och AI.

Representanter från Byrågruppens fyra bolag Stockholms Skrivbyrå, Knack Konsulter & Rekrytering, Skrivskolan och Filmbyrån kommer finnas på plats. Vi ses!