Program 2023

09:00-09:30

Konverterar inte ditt content? Dags att tänka om!

Att content marketing varit på alla marknadsförares läppar länge, är vi helt överens om. Men hur kommer det sig att många företag fortfarande kämpar med att lyckas med sitt innehållsarbete? På den här halvtimmen kommer Agnes Jarfjord – Creative Director och grundare på Engage, prata om vanliga utmaningar som marknadsförare har kopplat till content marketing samt dela med sig av sina bästa tips på hur du kan arbeta smart och tidseffektivt med ditt content för att skapa resultat och konvertering. Agnes kommer även prata om content repurposing, vilka trender vi ser framåt och komma med konkreta tips på hur du kan göra för att lyckas med ditt contentarbete 2023.

09:30-10:00

Digital strategy in a time of crisis

What are the most important tactics in a time of crisis, and how can companies best balance their digital investments to ensure that they have the best possible foundation for changing market dynamics. Get inspiration from how other companies succeeded as well as easy to apply tools for updating your own digital strategy.

10:30-11:00

The Art of Storytelling – vill vi verkligen ha verkligheten?

Man har alltid använt storytelling som ett sätt att få både uppmärksamhet och kontakt med kunders känslor. Så det är inte alls konstigt att det har även blivit ett nyckelelement i dagens digitala marknadsföring. Men även om alla är kapabla att berätta en historia, är den svåra delen att berätta något som faktiskt är minnesvärd. Men vad är det med storytelling som gör att den instinktivt fungerar på oss människor? Och vad är det i dagens kultur som gör oss så intresserade av den? Anders Mildner – opinionsansvarig på samhällsaktören och mötesbolaget Altitude Meetings, tar med oss på en resa in i historieberättandets DNA och ställer frågan vilken slags verklighet vi egentligen söker.

11:00-11:30

Dags att ta dina sociala medier till nästa nivå!

Lyssna till Alexanders bästa tips och insikter efter att ha spenderat tiotals miljoner på Meta & TikTok för några av världens största varumärken. Alexander Morad är VD och grundare för prisbelönta byrån Bright Mind Agency som senast vann Greatest TikTok i Norden på TikTok Awards 2022. Alexander är rankad topp100 mest populära föreläsare i Sverige för fjärde året i rad och bjuder på en personlig, underhållande och inspirerande föreläsning som ger dig konkreta verktyg för att ta era sociala medier till nästa nivå!

12:30-13:00

The Nimble Way – 3 nycklar som möjliggör en hållbar digital strategi

Som hybrid mellan en traditionell digital byrå och management konsulter är Nimble’s hjärtefråga att så effektivt och smidigt ta sina partners från A till B. Baserat på erfarenhet från osäkra tider, kundcase från flera industrier och med nyfikenhet att ständigt utmana, avslöjar Emma och Denise sina spaningar på hur en vinnande och hållbar digital strategi formas med hjälp av tre viktiga nycklar.

13:00-13:30

Paneldebatt → SoMe, Ai och SEO-trender som du måste dra utnyttja av 2023

Sociala medier och SEO utvecklas ständigt, speciellt när nya appar, verktyg och trender dyker upp som väcker användarnas intresse. I den här paneldiskussionen kommer vi att titta på de absolut senaste digitala trenderna och dela framtidsutsikter om hur marknadsförare kan få en fördel genom att hoppa på dem tidigt. Maria Olsson – Showroom, Natalie Eriksson – Crunchtime, Michael Wahlgren – Pineberry och Sibbe Silvén – Bright Mind Agency kommer bl a belysa nyheter inom SoMe, ämnen som Live shopping, The Rise Of AI (ChatGPT), vad som händer hos Google samt hur allt detta kommer till att påverka våran marknadsföringsstrategier under 2023.

13:30-14:00

Så blir du en djävel på e-handel 2023!

Arash Gilan är vd och medgrundare av marknadsföringsbyrån Viva Media som genom åren har hjälpt hundratals e-handlare till framgång. Arash är även författare och nyligen släpptes hans senaste bok “En djävel på e-handel” som han har skrivit tillsammans med Nic Staeger. Häng med på en föreläsning där du får insikter kring de senaste digitala trenderna som kan inspirera dig att ta nästa steg som e-handlare!

linda palmgren bauer media group

14:15-14:45

Audio-explosionen driver ökat annonsörsvärde

Audiomarknaden exploderar och har i dag 40% av mediekonsumtionen och förutspås redan 2025 vara hela 50%, så det är hög tid att audiofiera sin strategi. Nu när audio har gått från bakgrundsljud till fokuserat intresselyssnande kommer också tekniken som kan göra audio än mer personifierat, träffsäkert och annonsörsanpassat. Tekniken för audio ekosystemet exploderar genom AI, AR och mikropositionering för en än mer dynamisk annonsmiljö och fler kreativa och kommersiella möjligheter. Linda Palmgren är CEO för Bauer Media Sverige sedan augusti 2020 och var tidigare VD för Starcom och Chief Development Officer för Publicis Groupe i Sverige

14:45-15:25

Konsten att prata med AI – så får du bättre resultat!  🤖

Missa inte chansen att närvara vid en spektakulär presentation som kommer att få dig att kasta dig ut i teknikens värld med nyfikenhet och mod! En föreläsning som kommer inspirera dig att övervinna rädslan och våga experimentera med teknikens enorma möjligheter! 

Sibbe vill med sin föreläsning inspirera dig att övervinna rädslan och våga experimentera med AI:ns enorma möjligheter och verktyg.

Sibbe kommer att bjuda på live-demo baserat på hans erfarenhet av över 600timmar tillsammans med ChatGPT som visar hur AI kan förändra din verksamhet och ditt arbetssätt, med en kreativ twist som får dig att längta efter mer. Framtiden väntar, och vi har biljetten dit! 

Tillsammans kommer vi att utforska hur tekniken kan se ut inom några år och vad som är på agendan när man tittar på hur de stora teknikbolagen utvecklar och investerar inom AI-området. Och, hallå, vem vill inte veta vad Google, Meta och andra teknikjättar har på gång?

Vi kommer också att ta en tripp down memory lane och titta på hur utvecklingen av AI har sett ut sedan 50-talet. Sibbe förespråkar ofta vikten av att förstå hur tekniken har utvecklats fram till nu, då blir det mycket lättare att förstå hur den kommer att utvecklas framöver och hur stor påverkan den kommer att ha på oss människor.

Är du redo att ta steget in i AI:ns förunderliga värld? Våga då ta chansen att uppleva en föreläsning som garanterat kommer att få dig att bli inspirerad och öppna dina ögon för AI:ns potential. Vi ses där!

15:40-16:10

Stay relevant! med dessa 3 email marketing-trender

Undrar du också om dina nyhetsbrev verkligen ger något? Då ska du inte missa när Lars Nilsson, Head of Channel på efficy, delar de senaste trenderna och trixen för att lyckas med dina mailutskick: Varför nyhetsbrev är mer relevant än någonsin 2023. → Hur användargenererat content ökar dina konverteringar. → Detaljen som får dina kunder att läsa just dina utskick om och om igen.

16:10-16:30

ENGAGERADE målgrupper bygger varumärken och långsiktiga relationer

I en värld där vi nu gör alltmer digitalt blir vikten av att bygga sammanhållning, tillhörighet och en inkluderande kultur allt viktigare. Vi vill ofta få in känslor, mänsklighet och känslan av att tillhöra i aktiveringar vi gör, samtidigt som vi driver affärer framåt. Organisationer pratar ofta om vikten att skapa värde och bidra med kunskap till sina målgrupper. Målet kan vara att bygga en långsiktig relation med kunder, anställda, återförsäljare eller partners och tydliggöra sin position på marknaden. I denna session tittar vi på hur ni med fokus på engagemang och inkludering kan se fantastisk utveckling inom varumärkesutbyggnad, företagskultur och maximera kraften i starka communities med hjälp av digitala verktyg i både fysiska och virtuella sammanhang.

Moderatorn avrundar dagen…

📍 Observera att ordningen i programmet är just nu preliminär och ändringar kan ske inom kort…