Mai-Li Hammargren

Bild: André García

Mai-Li Hammargren – vVD / Intraprenör
Mai-Li har arbetat som grundare och tidig anställd inom techindustrin i över 10 år. 2008 var hon med och förverkligade en av världens första touchscreenklockor Mutewatch och lanserade på global nivå. Hon var tidig anställd på B2B SaaS-bolaget Lookback som grundades av fd Spotifyutvecklare med Silicon Valley som utgångspunkt. Hon har genom årens lopp hållit en rad tal om innovationsprocesser och brinner för ledarskapsfrågor. Nu är hon vVD och Intraprenör på IHM Business School.

Prisbelönt som ung talang (Veckans Affärer), design (Red Dot Design award) och uppmärksammad på grund av kunder som Apple-grundaren Steve Wozniak, Karl Lagerfeld samt företagskunder som Facebook och Netflix.

Föreläsning

På Internet i Fokus kommer Mai-Li Hammargren delge insikter om hur människa, bolagskultur och teknik kan samspela för att skapa en förståelse kring hur innovationer kan uppstå samt hur man som team kan nå en publik och skapa ett community av framtida potentiella kunder. Funderar ditt team på vilka förutsättningar som krävs för att ni ska ta nästa steg? Hur hänger sälj ihop med kommunikation av en framtida tjänst eller vara? Dyk upp! Mai-Li ger en en riktig energiinjektion och berättar om hur man kan vända vardagliga motgångar och problem till en positiv framgång.

IHM Business School
IHM Business School är en affärskola som grundades 1968 som ett komplement till en mer traditionell utbildning. Organisationen står för effektiv pedagogik, verklighetsförankring och passionerade lärare med reell kunskap. IHM tror på människors kraft att driva framtidens affärer och på vikten av ett livslångt lärande.

IHM Business School