Johanna Allhorn

Branschtidningen Ehandel.se är med sina tre nordiska systersajter och totalt 200 000 unika besökare per månad Nordens största mötesplats för e-handlare och e-handel. I sin roll som chefredaktör har Johanna en unik inblick i vad som händer inom den snabbväxande handeln på nätet och vilka trender som väntar runt hörnet.

Johanna är utbildad journalist och har arbetat på Ehandel.se sedan augusti 2015, då hon tillträdde som reporter på tidningens redaktion. Ett år senare blev hon branschtidningens chefredaktör, och under 2018 kom uppdraget även att omfatta sajterna Ehandel.com, Ehandel.fi och Ehandel.dk. Sedan tidigare har Johanna även erfarenhet från traditionell media, som till exempel TV4 och SVT.

Ehandel.se grundades 2009 och består utöver redaktionen av bland annat en eventverksamhet och ett antal kringtjänster för e-handlare. Bolagets motto är ”därför att alla e-handlare förtjänar framgång” och ambitionen från företagets sida är att främja svensk och nordisk e-handel. Ehandel.se har sitt huvudkontor i Helsingborg och är sedan den 1 januari 2018 en del av LRF Media.