Maria Grönlund

Maria Grönlund arbetar som Digital Marketing Specialist på Search Integration med fokus på Social Medier, Google Ads och SEO. Arbetar med både större globala bolag och mindre bolag i Helsingborgs närområde. Har en kandidatexamen i Strategisk Kommunikation och har tidigare drivit en mindre webbyrå som arbetat med studentkonsulter.

Search Integration

Search Integration är en byrå som består av ett litet, flexibelt team med endast seniora, erfarna och kunniga SEO/SEM/Social och Analytics-experter. Vi arbetar med kunder i alla branscher, både B2B & B2C som har olika mål och ambition med sin digitala marknadsföring. Projektorienterade, men ingår väl i längre samarbeten som t.ex. migrering av webb eller löpande köp av media efter behov.

Search Integration är Google Premier Partner och Google Marketing Platform Certified Partner. Vi har även ett egenutvecklat verktyg (verified-data.com) som säkrar din Google Analytics-data. 

Introduktion till Google Ads:

Nyfiken på hur Google Ads fungerar och varför det är så många bolag som arbetar med det? Här lär du dig grunderna bakom och får även ett par konkreta tips för att sätta igång!