Johanna Engström var med och startade Vass Kommunikation, en av Sveriges första sociala mediebyråer, i Stockholm tillsammans med sin syster Helena. Genom åren har Vass Kommunikation insett vikten av att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke via sociala medier. Med ett brinnande intresse för människor var det en naturlig väg att gå för Johanna och Helena. Idag är det byråns huvudfokus!

Johanna är den engagerade strategen som utvecklar företags kommunikation via sociala medier. Hon arbetar aktivt med annonsering på sociala medier och djupdyker gärna i data för att analysera och förbättra kommunikationen mellan kund och dess målgrupper. 

Som van föreläsare och utbildare inom sociala medier, annonsering och employer branding delar Johanna med sig av sin breda kompetens inom dessa områden.

Vass Kommunikation är den engagerade kommunikationsbyrån i Stockholm som har människan i fokus. Med stenkoll på sociala medier och digitala trender hjälper de sina kunder att glänsa och uppnå vassa resultat.

I föreläsningen hon håller tillsammans med kollegan och systern Helena Engström berättar de hur sociala medier kan användas för att stärka ett arbetsgivarvarumärke. De delar bland annat med sig av praktiska tips kring medarbetarintervjuer och hur Instagram Stories kan användas för att skapa engagemang hos sin målgrupp. De berättar även om arbetet med Volkswagen Group Sverige AB och hur det har påverkat medarbetarengagemanget.