Helena Engström är en av medgrundarna av kommunikationsbyrån Vass Kommunikation. Idén till Vass Kommunikation väcktes ur Helenas passion att skriva välformulerade och engagerande texter. Tillsammans med sin syster Johanna startade hon byrån som kom att bli en av Sveriges första sociala mediebyråer med fokus på innehåll och employer branding.

Det är inte bara deras passion för kommunikation och marknadsföring som driver dem, de är också tävlingsinriktade och vill hela tiden förbättra kundernas resultat. För dem är det inte enbart ett jobb, det är en livsstil!

Employer branding genomsyrar samtliga kunder och kundernas medarbetare är alltid i fokus. Det gör att Helena älskar att jobba med kunder inom alla branscher för att lyfta upp företagens kompetens genom medarbetarna. De sitter inne på kompetens, erfarenheter och historier om företaget som Helena mer än gärna djupdyker inom.

Vass Kommunikation är den engagerade kommunikationsbyrån i Stockholm som har människan i fokus. Med stenkoll på sociala medier och digitala trender hjälper de sina kunder att glänsa och uppnå vassa resultat.

Helena är en van föreläsare och utbildare inom sociala medier och employer branding.
I föreläsningen hon håller tillsammans med kollegan och systern Johanna Engström berättar de hur sociala medier kan användas för att stärka ett arbetsgivarvarumärke. De delar bland annat med sig av praktiska tips kring medarbetarintervjuer och hur Instagram Stories kan användas för att skapa engagemang hos sin målgrupp. De berättar även om arbetet med Volkswagen Group Sverige AB och hur det har påverkat medarbetarengagemanget.