Ann-Charlotte Järvinen AWA

Ann-Charlotte Järvinen ärVarumärkesexpert på AWA som har flera fina utmärkelser inom sitt fält. Hon är bland annat

utsedd till en av världens främsta varumärkesjurister av publikationen ”Who’s Who Legal”. 

Med över 10 år i branschen besitter hon en lång erfarenhet av strategisk varumärkesrådgivning, Ann-Charlotte vet exakt hur man som företag bör vårda sitt varumärke och affär digitalt genom applicering av Online Brand Protection.

Föreläsning

Domännamn och varumärken- huvudrollerna för att ditt företag ska överleva den digitala framtiden

Den digitala världen skapar nya möjligheter för företag, men också risker. E-postbedrägerier, piratkopiering och domännamnsintrång är några av brotten som ökar i takt med att den digitala marknaden växer. Under 2018 fick polisen i Sverige i genomsnitt 12 000 bedrägerianmälningar i månaden, en ökning med cirka 40 procent mot föregående år.

För att skydda sig på ett kostnadseffektivt sätt mot digitala bedrägerier, är domäner och varumärken är viktiga spelpjäser. Men, som företag kan det vara lätt att hamna i gråzoner vad gäller strategi och hantering av sina immateriella tillgångar. 

Dotkeeper och AWA delar med sig av sina bästa tips på hur företag bör hantera sina varumärken och domännamn som verktyg för att nå sina mål på bästa sätt. Om ditt varumärke skyddas och tas om hand i ett större affärssammanhang kan detta öka ditt bolagsvärde.

Dessutom berättar de om vad som behövs vid expansion såsom lansering av nya produkter, tjänster och ingång till nya marknader.

Kom och lyssna på experterna AWA & Dotkeeper som är ledande aktörer inom immaterialrätt och digitala tillgångar. Med närvaro i Europa och Asien vet de exakt hur du kan ge ditt företag de bästa förutsättningarna att lyckas digitalt.