Under de senaste halva decenniet så har Alexander Grabner-Jarlung dedikerat och vigt sitt liv till att hjälpa människor runt om i världen till att optimera sin förmåga till att kommunicera med varandra.

Alexander Grabner-Jarlung har sedan en tid tillbaka varit en av David JP Phillips närmaste, och CEO för hans företag. Tillsammans leder de utvecklingen i den moderna tidens kommunikation. Att bli en bra talare är inget vi föds till, det är en teknik som alla människor oavsett ursprung kan lära sig.

Alexander Grabner-Jarlung gör en unik kombination av vetenskap, humor och praktiska delar som ger deltagarna den kunskap som behövs för att finslipa sina egna tekniker. Några nyckelbegrepp som dyker upp i Alexanders mantra är att en bra presentation eller tal inte behöver innebära att du sitter i en läderklädd öronlappsfåtölj vid en öppen spis, berättande med en djup stämma. DU är nyckeln till en bra presentation eller tal. I Alexanders föreläsning visar han dig dörren och nyckelhålet. Allt för att du ska öppna dörren och börja ditt äventyr.