Viktor Perez – POV Driving

viktor perez POV Driving

Viktor Perez är en ung & driven individ med en passion för bilar, digitalisering och människor. Efter hans flytt till Sverige för fem år sedan så började han mer intensivt använda sociala medier för att hålla kontakt med mina vänner ifrån Tyskland. Även innan det så var intresset för sociala medier stort och under smeknamnet FameViki hade Viktor ett stort nätverk på Facebook och hans första YouTube konto med 12 år där han laddade upp komedivideos.

Viktor älskar att att nätverka och har planer om att starta eget i framtiden. Vid sidan om POV Driving jobbar han som Account Manager på Bravura, ett tillväxtföretag med nytänk i en hårt konkurrensutsatt bransch. Viktor får stort stöd av sin arbetsgivare att hitta nya sätt att hjälpa kunder med kompetensförsörjning och att istället för att se Viktors sidoprojekt som problem så stöttar de honom i kombinationen av båda sakerna.
POV Driving är en digital kanal som handlar om bilar, bilbranschen och allt som tillhör.
De gör allt från omfattande uppskattningar av bilar(reviews)  till simpla ”PointOfView” körvideos. De skapar autentisk content till deras användare och finns just nu på Snapchat, Facebook, InstagramYouTube och på deras hemsida (byggs om just nu). Sammanlagt över dessa plattformerna har de över 500.000 visningar i månaden med stor tillväxtpotential.
Under 2018 så har de påbörjat deras internationalisering genom att etablera kanaler för POV Driving i andra länder. Med början i Norge & Danmark ska de utöka deras utbud till fler språk för att kunna engagera och inspirera bilvänner runtom i världen, vilket språk de än vill kolla på. Under detta året kommer de också att lansera deras svensktalande kanal.
  • Date 5 september, 2018
  • Tags expertpanel-2018