Stina Mander – Creative Poeples

Stina är en driven tjej som inte missar viktiga detaljer, hennes expertområden ligger inom digital närvaro, affärsutveckling och försäljning kopplat till digital marknadsföring.

Sedan två år tillbaka arbetar Stina som Managing Director och driver social media byrån Creative Peoples. En nytänkande byrå som bla hjälper företag från olika branscher att ta fram skarpa strategier och skapa kreativt innehåll till social medier. Creative Peoples har ett vasst inhouse produktionsteam som producerat material som både nominerats till Facebook summit Europe & Svenska Designpriset detta året.

Stina kommer tidigare från retailbranschen och har arbetat i sex år med marknadsföring och butiksetablering av butikskedjan Flying Tiger Copenhagen. Stina förstod tidigt möjligheterna mellan fysisk försäljning och digital marknadsföring och har arbetat med det under flera års tid. 

Det händer mycket på de digitala plattformarna och man måste alltid vara ”Always on” för att hänga med, vilket som idag är ett av Creative Peoples värdeord!